میوه سلطنت پادشاه الیزابت اخبار بین الملل

میوه: سلطنت پادشاه الیزابت اخبار بین الملل

گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان!

رییس اتحادیه آشپزخانه‌ها، کترینگ‌ها و غذاهای سنتی ضمن هشدار نسبت به مصرف اسانس‌ها و طعم دهنده‌های سرطان‌زا در واحدهای غیرمجاز،‌ گفت: حتی دنبه و چربی کیلویی ۱۳ ه

یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان!

یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان!

عبارات مهم : بازار

رییس اتحادیه آشپزخانه ها، کترینگ ها و غذاهای سنتی ضمن هشدار نسبت به مصرف اسانس ها و طعم دهنده های سرطان زا در واحدهای غیرمجاز، گفت: حتی دنبه و چربی کیلویی ۱۳ هزار تومان هست، حال چگونه می شود که گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد به قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار می شود که با هر کیلوی آن می توان ۱۰ سیخ کباب تهیه کرد که با احتساب برنج هندی و ظرف یکبار مصرف غیراستاندارد، در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود هزار تومان می شود!

حسین محمدی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: به هیچ عنوان به فروش غذاهای ارزان و ارزان فروشی انتقاد نداریم، ولی با آشغال فروشی مخالفیم. اکنون تمام شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران مانند سوپرمارکت پر از داروخانه شده است است که اگر ریشه این امراض را در نظر بگیریم به مواد غذایی می رسد.

یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان!

وی ادامه داد: غذا می تواند داروی ما باشد، ولی اکنون ۱۶ مدل اسانس وارد بازار شده است و در غذاهای متفاوت از اسانس هایی با طعم برنج ایرانی، زعفران، روغن کرمانشاهی و مواردی از این دست استفاده می شود.

رییس اتحادیه آشپزخانه ها، کترینگ ها و غذاهای سنتی در عین حال اظهار کرد: این اسانس ها در بسیاری موارد در غذاهایی که با قیمت های ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان به فروش می رسند، مورد استفاده قرار می گیرد که جای تاسف بسیار دارد.

رییس اتحادیه آشپزخانه‌ها، کترینگ‌ها و غذاهای سنتی ضمن هشدار نسبت به مصرف اسانس‌ها و طعم دهنده‌های سرطان‌زا در واحدهای غیرمجاز،‌ گفت: حتی دنبه و چربی کیلویی ۱۳ ه

محمدی افزود: اکنون حتی قیمت دنبه و چربی حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان هست، حال چگونه می شود که گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و با قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار می شود و با هر کیلوی آن می توان ۱۰ سیخ کباب کوبیده تهیه کرد!؟

وی ادامه داد: حال اگر برنج هندی هم به این کباب اضافه و با ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد جمع شوند، در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان خواهد شد و عده ای این چلوکباب را به قیمت ۳۰۰۰ تومان به فروش می رسانند، ولی باید توجه داشت این نوع غذاها پرسشها و بیماری های متعددی جهت مردم به همراه خواهند داشت. برهمین اساس درخواست ما آن است که افراد غذای بی کیفت و ارزان خریداری نکرده و سراغ واحدهای بدون مجوز نروند.

رییس اتحادیه آشپزخانه ها، کترینگ ها و غذاهای سنتی در ادامه گفت: این نوع محیط ها به واسطه آنکه نظارت روی کارشان صورت نمی گیرد می توانند به هر شکل کار کنند؛ بدهید ترتیب ممکن است هر کارگری در این واحدها فعالیت کند و انواع باکتری ها و امراض در محیط وجود داشته باشد. اصلا چگونه می شود که یک پیتزا به قیمت ۵۰۰۰ تومان به فروش می رسد؟ به هر حال باید مردم دقت داشته باشند که در تهیه غذاهای خود از مراکز مجاز استفاده کنند و بدانند که هیچ گاه گرانی بی علت و ارزانی بی حکمت نیست.

یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان!

وی با بیان این که اکنون اصناف، اماکن و تعزیرات و همچنین وزارت بهداشت در شناسایی و برخورد با واحدهای متخلف تلاش بسیار دارند، توضیح داد: با وجود تمام نظارت ها متاسفانه مردم استقبال خوبی از این واحدها دارند و براین اساس واحدهای غیر بهداشتی و غیرمجاز مانند قارچ سبز می شوند، حتی براساس این شرایط گاه شاهدیم که بعضی از جگرکی ها که حق فروش کباب ندارند آنچه از خرده های دل، جگر و سنگدان باقی می ماند چرخ کرده و به عنوان کباب کوبیده می فروشند.

واژه های کلیدی: بازار | چگونه | استفاده | اخبار اقتصادی و بازرگانی


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs